Aroma Bar
Uniwersalna mieszanka o doskonale zrównoważonym charakterze, delikatnym posmaku cytrusów i z orzechową cremą. Zalecana do kaw czarnych i mlecznych.
Nowy model Aulika Top HSC V2.0 – Aulika High Speed Cappuccino.
Jeszcze szybsze przygotowywanie kaw mlecznych!
Ekspres Aulika High Speed Cappuccino rekomendujemy do biur i lokali gastronomicznych, w których przede wszystkim przygotowuje się kawy mleczne. Wszystkie główne parametry takie jak pojemność zbiornika na wodę, pojemność zbiornika na ziarno, czy fusy pozostały bez zmian. Standardowo, tak jak model poprzedni (Aulika Top Silver) ekspres zalecamy do miejsc, w których przygotowuje się w okolicach 60-90 kaw dziennie.
Nowość! – Aulika Top V2.0
Aulika Top High Speed Cappuccino – jeszcze szybsze przygotowywanie kaw mlecznych!
Nowy ekspres Aulika Top High Speed Cappuccino (Aulika Top HSC), w stosunku do starego modelu Aulika Top Silver oraz Aulika Top Black wyróżnia się jeszcze szybszym przygotowywaniem kaw mlecznych. Marka Saeco przypatrując się potrzebom swoich klientów odpowiedziała na ich potrzeby istotną zmianą w przygotowywaniu kaw mlecznych. Teraz kawę mleczną można uzyskać nawet w 35 sekund, przy wyłączeniu trybu eco.
Dodatkowe zmiany jakie wprowadzono w modelu Aulika Top High Speed Cappuccino, to podświetlane przyciski oraz możliwość ustawienia kartonika z mlekiem z lewej lub prawej strony. W starym modelu było to możliwe wyłącznie po lewej stornie.
Nowy model Auliki Top polecamy wszędzie tam, gdzie potrzeba przygotować dużo kaw mlecznych w bardzo krótkim czasie.
Uniwersalna mieszanka o doskonale zrównoważonym charakterze, delikatnym posmaku cytrusów i z orzechową cremą. Zalecana do kaw czarnych i mlecznych.
Kawa De Gusto jest mieszanką ze starannie wyselekcjonowanych ziaren Arabiki jednego pochodzenia o wyrafinowanym smaku, w którym wyczuwalne są nuty kwiatowe, owoce cytrusowe i aromaty pochodzące z odległych regionów
Mieszanka o intensywnej, wyrazistej nucie włoskiego espresso, orzechowej cremie i takim samym aromacie. Doskonała jako espresso i do serwowania ze spienionym mlekiem.